.

.

Friday, November 22, 2013

Short Holiday

Ok, kali ni nak share gambar bermalam di Mines Wellnes Hotel & Spa. Aku overnight kat sini pada 26th Oct lepas. Hanya 2 hari 1 malam jer la. 

Price : RM324.85 (lake view)

Hospitality : Ok la

Services : Ermmmm

Food : Delicious 

Environment : Cantik juga

Conclusion : Malas nak menaip panjang and nak review! Biar gambar berbicara


Ku sangka bilik ni akan dapat Lake View, sebab masa booking amik Lake View and harga di charge Lake View, tapi sebaliknya

mencari view tasik, tapi tak jumpa. Jumpa pokok jer.
Nak nikmati tasik, kene telengkan kepala then nampak tasik dicelahan pokok jer,

Back to 90's...hahhahahah. Lawak giler nak on tv kene masukkan jari dalam lubang tu. 


Selfieee katanya


View dari balcony lift yer bukan dari bilik.

Lebih kurang camni la view bilik aku, tapi lagi greeny la dari bilik aku.
Penuh pokok kot.

Ini lift nya

Breakfast time - Foods memang sedap


Pehal tu mak jemah oiii?

the view




Pasir putih tepi pantai..eh tepi tasik


ini la tasiknya

Ada cave!




Ok...jom balik! 






No comments: