.

.

Tuesday, December 10, 2013

Another 7 Dec

Holla Bloggers

Assalamualaikum & Salam Blog =)

Alhamdulillah, masih bernafas dan boleh lagi blogging. Syukur sangat bila masih diberi kesempatan untuk menikmati syurga dunia. 7 December 2013 bertambah lah angka umur ku. It's just a number, bak kata orang tapi jiwa still remaja gitewww! Wah dah makin tua aku ni, tapi perasan muda. Hehehhehe

Di kala umur dengan angka yang makin besar, aku bersyukur sangat dengan apa yang aku ada. Bila ditenung kembali apa yang aku belum dapat, memang banyak tapi kini hajat aku yang aku teringin sangat nak tunaikan iaitu menjejakkan kaki ke Tanah Suci. Aku harap sangat aku berpeluang menunaikan rukun islam yang ke lima ni.

Birthday aku tahun ni macam juga birthday tahun lepas. No cake! Hahahha. Aku tak kisah sangat sebab aku sekarang ni memang kurang intend skit dengan benda2 manis ni. So memang tak kisah lansung. Cukuplah a slice of cake yg aku dapat masa birthday lunch tu. Kali ni sang suami bawa aku lunch kat KL Tower. Wahhh romantik gitewww. Kalau orang lain birthday mesti blow the candles, tapi aku memang bukan budaya la kot. If ada, yes i will blow the candles, if takder, doakan jer la. =)

Ok nanti aku cerita pasal lunchdate on my birthday plak. Thanks uoll yg wassap, sms, mms, wechat, viber, fb dan call utk wish birthday aku. Thanks sangat atas ingatan korang semua. Saya sayang semua. Love uolls!




5 comments:

mama tisya said...

wah mesti best mkn2 kt menara kl...restoran berputar

Reflisia said...

Hehehe..best juga la since food dia pun sedap. =)

Elyn Sani said...

Huwaa bile tgk date bday u ni br teringat next mnth i pun bertambah umur! At least u akhir thn so lmbt sikit umur bertambah. I ni awal gila hahahha

dialydia said...

happy belated besday pn. reflisia..!!
nk tanya ni santek sgt baju awk tu..kat mana beli? nk jugaaaa....:)

dialydia said...

happy belated besday pn. relisia...!!
santeknya baju awk tuuu..boleh tanya x bli ktne? nk jugaaa!! :)