.

.

Tuesday, December 31, 2013

Bila Artis Berkunjung ke Rumahku

Assalamualaikum...

Hari ini dah 31 Disember 2013, haish takut pulak rasa nak jejak kaki 2014 ni. Dengar sana sini naik! Apa yang naik? Harga tol kabarnya bakal naik menjelang 2014 ni, cukai pintu la, tarif elektrik la nak naik. Adussshhhh parah la macam ni. Kalau gaji naik melambung syok la juga kan!Hope 2014 ni akan memabwa rezeki yang melimpah ruah lah. Amin.

Entry di hari terakhir 2013 ni, aku nak story skit uoll pasal artis ni! Wah dah macam Kiah Propa plak kan... Bukan gossip tapi cerita kosong pasal artis baru AF2013 ni iaitu FAIZUL. Dia kan pemenang AF 2013. Haaaa korang kenal tak? Hehehehe...

Sebenarnya Faizul ni kawan kepada jiran aku. Ingat tak entry pasal AF 2013 yang aku pg konsert tu? Masa tu baru minggu kedua. itu jelah 1st time and last aku pergi. Konsert seterusnya tgk kat TV jer sebab dorg buat hari Ahad kan.

Malam ahad lepas Faizul ni datang lepak rumah jiran aku. Pastu jiran aku wassap Faizul ada kat rumah ni. Waaaahhhhhh tetiba teruja nak jumpa dia. Apa lagi jemput la aku ni datang ke rumah. So dorang semua lepak kat rumah aku sambil layan movie. Boleh? Hahahhaha.

Tapi Faizul ni pemalu skit, and aku lah slalu buli dia dengan soklan ntah paper, and yang lain asyik gelakkan dia jer. Ampun yer dik. Akak saja jer nak bergurau.

Personal pict ngan dia takder plak sebab aku plak malu rasanya. Hahahaha Lawak kot! So amik jer gambar candid and gambar reramai. =)








Eating pizza late at nite...giler kentang tak takut gemuk!



No comments: