.

.

Wednesday, December 11, 2013

Selfie

Menda la selfie ni?

Memula aku jumpa word 'selfie' ni kat dalam instagram. Tgk gambar org post gambar sendiri then hash tag 'selfie' like this la #selfie.

Pastu baru dapat tangkap selfie tu gambar sendiri la. Macam myself so tukar selfie. Heheheheh. Macam2 kan gen Y skrg ni. Aku ni gen X so kekadang tu takder la uptodate sangat. Maklumlah teknologi sekarang setiap saat berubah. Ada jer benda baru. Word pun berubah. Macam2 words and sign kita bole jumpa skrg ni. lol lah, ootd la, macam2 lagi lah. Hehhehehe

So now aku pun nak amik pict selfie juga. Hahahah. Heheheh. Huhuhuhu.

Ini bukan Selfie...hehehehe


#Selfie
#Selfie




1 comment:

Elyn Sani said...

Sesekali syiok gak tgk org selfie dlm ig. Tp kalau org tu gila nau ber selfie kita yg duk folo pun jd bosan! Unfolooooo huhu