.

.

Thursday, December 12, 2013

Takder Rezeki Lagi

Happy Birthday Sang Suami. 12.12.13 is his birthday and i wanna say i really happy with you.

Yes, i am lucky dapat husband like u. Aku tetap sayang laki aku walaupun dia selalu marah aku sebab makan banyak, tetap sayang juga walaupun dia selalu cakap badan aku besar TV la. Hishhh tetap sayang juga la walaupun dia slalu jer cancel order aku nak makan double cheese burger, katanya banyak lemak dalam burger tu.

Hahahhahahhahahah.

Apa pun sayang memang kasihkan abang sampai bila2. Hari ini hari lahir abang dan hari ni hadiah sayang ialah fly holiday to Sarawak.

Aku booking flight ni masa January lagi kekonon untuk birthday dia. Flight kami berlepas pada pukul 8.20 pagi tadi. Tapi malangnya sekarang aku depan laptop dan sang suami di ofis! Nak nangis ni (bukan nak nangis lagi dah tapi dah mengalir air mata ni). We all terpaksa cancel our holiday due laki aku tak dapat cuti. Sedeyyyyyyyy.

Seingat aku ini adalah 3rd time aku booking flight ticket ke Sarawak dan semuanya tak dapat pergi and cancel macam tu jer. Semua dengan AirAsia. Bak kata Mak aku, bagi duit saja kat dorang. Aku terima ketentuan ini (macam apa jer kan?). Mungkin ada hikmahnya.

'Ala tahun depan ada rezeki kita pergi la syg, tak lari la nak kejar Sarawak tu!' ayat sang suami. So cuti aku kali ni memang takder holiday la. Nak holiday kat Semenanjung musim hujan and banjir, nak pi oversea memang tak lepas la kalau nak cuti pergi Sarawak pun tak lepas laki aku ni apatah lagi oversea.

Takper hujung tahun ni dia busy dengan kerja, cari duit untuk aku juga kan! Hehehehe. Apapun aku teringin nak makan Nasi Lemak Pak Naseer. Aku dah booking tau, awal2 lagi.

Ok full stop. tak yah ingat Sarawak lagi. So jejalan la kat KL dan Selangor jer.

Happiest Birthday Boy




1 comment:

mama tisya said...

AA mmg untung kt situ la kn...tkpela ada rezeki nanti p swak..kita pn tk pernh smp swak lg...anyway happy birthday utk hubby masz