.

.

Tuesday, December 17, 2013

Terpengaruh dengan The Heirs - Dream Catchers

Haish kalau diimbas kembali cerita The Heirs ni aku memang rasa nak kembali zaman bercinta. hahahhah... Paling melting bila tengok Kim Woo Bin atau Young Do jadi baik. Huishhh tak lena tido mak dibuatnya!

Drama ni best la since pelakon Korea dia semua cantik, handsome and cute sangat! Cerita ni memang best la. But I want more episode please! Rindu Kim Tan, Eun Sang and Young Do...

Oleh kerana tgk cerita ni la aku berhabis duit RM28 untuk beli dream catcher ni. Ahaks. Terpengaruh la tu tgk cerita Korea ni. =). Aku beli benda ni kat Jonker Walk. Masa jejalan ke Melaka then terjumpa benda alah ni terus jer beli. So sekarang aku pun rasa aku ni pelakon Korea. Ahaks, memang perasan!

Ok la cuti-cuti ni jiwang jer kan.


My dream Catcher
From wife for husband


From Eun Sang for Kim Tan

Mine





1 comment:

HaFizaH aYu said...

Waaaa kat kdai area mn sis kn pusing 1 jnker walk la nmpk gya ...huhu blh la wat ubt rindu kat kim tan hehe