.

.

Monday, February 10, 2014

Maggie Udang


Isnin, Senin, Monday Blues katanya.

Tengahari begini, sedapnya dapat makan Maggie Udang ni. Heheheheh kisah throwback la ni. Ini lunch aku masa last Monday. Last week kan masih cuti CNY, so bila sesorang, maka lunch pun ala kadar kekdahnya.

Udang ni, kirim kat my jiran yang balik Sabah bah. Dapat udang besar gabak camni memang puas hati. Dapat 7 ekor dengan harga RM50...fuhhhhh marbeles kot! Tapi isi dia sedap and masih manis. Takder la keras dan tawar seperti yang aku baca review pasal udang besar ni. Tapi maaf ya aku tak tau nama udang ni.

Jom menjamu mata jer sambil telan air liur.



1 comment:

mama tisya said...

beso udang..lama tk mkn maggie