.

.

Sunday, February 23, 2014

Namaku terukir di jari manisku

Assalamualaikum...

Memalam ahad ni nak update entry pulak! Ok sebenarnya aku nak bercerita pasal shopping online lagi ni. Haaaaa bab shopping memang serah kat CIk Masz kan!

Kali ni berani mati skit shopping. Selama ni dok shopping baju lah, shawls and accessory jer kan! Ini kali Cik Masz nak cerita yang Cik Masz beli EMAS 916 secara online. Naaahhhh haaaiiiii berani tak?

Ini bukan soal berani ke tak, tapi yakin sebab Cik Masz percaya itu emas 916. Ini kawan Cik Masz sebenarnya. FB dia The Color Of Emas, Instagram pun thecolorofemas. Cari la yer kalau nak tgk n jamu mata. Tapi paling best shopping kat sini barang kemas yang dijual dengan harga emas sahaja. Harga upah yellek (means tidak dikenakan harga upah). Best kan!


Cik Masz apa lagi terus costumade cincin nama Cik Masz. Biarlah diabadikan di tangan manisku. Ahaks. Oppss tapi harga cincin nama ni dikenakan upah sebab kita costumade katanya. So tak kisah la janji cantik and emas 916 plak tu, wahhhh gitew.

La, dah pukul 10.46pm dah, baju tak iron lagi ni. K la sampai bersua lagi (dah rupa rancangan masak-memasak kan)


Cantik tak? Jariku seperti berumur 60 an

cepat wassap The Color Of Emas 012-9162098
untuk tempahan









No comments: