.

.

Saturday, March 22, 2014

Syurga Dunia

Yeahhaaaa...dah start cuti sekolah!

Cik Masz antara orang yang paling happy bila cuti sekolah bermula. Seronok rasa nak lepak rumah dikala orang lain bekerja. Nikmat tu, hanya Allah jer tau betapa bestnya syurga duniaku.

My fav place for cooking 

Lepak session
Paling nikmat tuk bangun lambat

Cuti sekolah ni Cik Masz takder plan bercuti ke mana2 pun, cuma nak balik kampung melawat mak, abah, adik, tok dan saudara mara kat kampung. Ya Allah rindunya Cik Masz kat dorang. Dorang juga syurga bagi Cik Masz tau.

Buat anak2 Cik Masz, harap dorang buat homework and behave masa kat cuti sekolah ni. Hope dorang jangan over sangat seronok sebab benda yang over ni kekadang end up dengan benda2 yg tak elok... Hishh minta di jauhkan.


2 comments:

Tengku Damia said...

Your kitchen so nice : ).Love the combinations of color.

Elyn Sani said...

Cantik nye kitchen cabinet u! Merah menyala. My mom punye kaler maroon. Suka jenis kilat ni.