.

.

Monday, April 14, 2014

March for Engagement Day

Assalamualaikum,

Wah kejap jer kan dah masuk minggu ketiga April. Cepatnya masa berlalu. Tapi Cik Masz baru nak bercerita kisah Mac. Heheheh

Tak sangka ramai pulak sepupu Cik Masz yang bertunang bulan Mac lepas. Apa pun tahniah. Haaa dah boleh kumpul duit nak kawen dah wahai sepupu sekalian.

Sepupu yang pertama bertunang, sepupu sebelah hubby Cik Masz. Yang memula ni perempuan yang bertunang so majlisnya berlansung kat rumah nenda weolls.

Alhamdulillah selesai majlis pertunangan pertama dengan lancar dan baik walaupun ramai sepupu sepapat yang lain tak dapat balik and datang.


OOTD katanya
Masa ni hubby Cik Masz tegur pakai baju org mengandung

Tahniah
Nampak macam Mom to be tak? Time ni ngah bahagia rasa Cik Masz ni preggy...
hahahhahahhah

Keluarga kecil. Ramai yang takder ni.

End of March, Cik Masz pulak ikut rombongan meminang sepupu Cik Masz kat Kepong. Memandangkan mak abah CIk Masz tak dapat datang, so wakilkan Cik Masz & Suami utk ke rombongan meminang ni.

Rasa macam orang2 tua plak. Ahaks.. hehehehe. Tapi Cik Masz suka jer. Nak jumpa future cousin ni kan...Sepupu Cik Masz ni orang Johor, bertunang dengan orang Kepong. So semua sedara mara turun KL la. Meriah ok bila dapat berkumpul sedara mara ni.

Ini memang sepupu belah Cik Masz. So memang seronok la bila mak2 sedara dan sepupu sepapat yang lain datang KL. Havoc baq hang. Heheheheh. Apapun majlis berlansung dengan lancar dan aman. Kata sepakat dicapai and majlis akan dilansungkan pada 24 August 2014.

Semoga semuanya berjalan seperti yang dirancang. InshaAllah. Tahniah sayang-sayangku.


Debar bakal pengantin nak disarungkan Cincin...hehehehe

Hantaran from both

My aunt...Love u mak andak

Bersama future cousin =)

Haruslah Cik Masz selfie dulu sebelum kuar rumah. Ahaks...




No comments: