.

.

Saturday, November 15, 2014

Jemputla ke rumah.

Huarghhhh...

Sabtu nan indah ni, konsep bangun lambat dah macam rutin la kan. Alhamdulillah, masih bernyawa.

Sepatutnya hari ini Cik Masz ada mesyuarat PIBG hari ini (paling tak suka sebenarnya nak dtg sekolah hari sabtu, tugas punya pasal kene juga la kan, sebab takmo makan gaji buta). Tapi last minit cancel. Wahhhh melompat riang la Cik Masz. Heheheheh sampai tido pun senyum malam tadi.

Entry kali ni, Cik Masz nak jemput la semua rakan taulan yang kenal Cik Masz samada secara maya atau fizikal ke rumah Mak Cik Masz. Eh... bukan mak Cik Masz buat open house, tapi buat kenduri perkahwinan adik kesayangan Cik Masz. Haaaaa....nak datang ker? Details as below k

Perkahwinan Fizi & Linda
Date : 22th November 2014
Venue : Alor Star, Kedah
Contact Person : Cik Masz 0129162098 (whatsapp only)

Sesapa yang nak ke Kedah tu, agak2 nak makan free or nak jumpa Cik Masz mai la rumah yer. Kecil tapak tangan, bendang berelung-relung belakang rumah Cik Masz tadahkan. Hehehhehe

OH lupa pulak nak cerita. Adik Cik Masz ni lelaki. So ni belah pengantin lelaki la. Belah perempuan dah selamat dah bulan August lepas. So Cik Masz letak la 2 3 keping pict belah perempuannya yang bertemakan Purple color.

Uolls, jemput datang yer. Whatsapp jer Cik Masz kalau nak tau direction. I will guide u, promise!



Ini gambar Cik Masz, adik and sepupu sepapat.
Sebelum majlis akad nikah katanya bergambar dulu kat masjid.
Fewwww

Bersama Mak Bonda dan Mak Mommy...Ahaaaa



Ini antara rombongan pengantin lelaki yang sampai awal. Kita posing dulu deh...

Ok yang tertanya2 mana gambor pengantin tu, nanti Cik Masz upload dalam entry pengantin k. Ok bai.



1 comment:

Ania said...

Salam kenal Reflisia! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)