.

.

Friday, December 12, 2014

12 Dec 2014

Jumaat yg barakah.

Alhamdulillah...

Hari ni pula hari lahir suami Cik Masz pula. Dekatkan tarikh lahir weolls.

Surprise apa Cik Masz buat kat dia? Oh kalau tahun lepas Cik Masz berpakat ngan jiran tetangga buat kezutan, tahun ni Cik Masz buat kezutan sorang2 jer. Hahahaha.

Malam tadi 11.12.14, tgh dia leka nengok tv kat hall cik mas ke dapur, then tampal wording HAPPY BIRTHDAY kat frigde. Sebelum tu siang semalam Cik Masz berhempas pulas buatkan Banana Caremel cake with meringue buttercream. Fuhhh

Tepat Jam 12 malam Cik Masz pun wish n peluk cium semua pastu Cik Masz ikat Mata dia. Hahahaha. Pastu bawa dia ke dapur depan fridge. Sebelum dia buka Mata Cik Masz dah pegang cake seberat 1.5Kg kat tangan. Bila disuruh buka Mata trus dia terkejut! 'bila syg buat semua ni?'

Hahahahhaha...see menjadi juga kezutan Cik Masz.

Happy Birthday abang. Semoga panjang umur abang tuk jaga sayang, diberi kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dan di beri kebahagaian hidup bersama hingga ke syurga. Aminnnn

Semalam punya surprised...huhuhu






Kalau berkenan cake ni and nak tempah bole la whatsapp 0129162098

Wording Happy Birthday tu Cik Masz beli kat Daiso jer.








No comments: