.

.

Tuesday, December 16, 2014

Nasi Lemak Panas, Jalan 223 Petaling Jaya.

Nasik lemak, kopi O always be my favorite.

Kali ni nak share Nasi lemak best kat Petaling Jaya. Banyak Nasi lemak best kat PJ ni, tapi ini salah satu juga Nasi lemak fav Cik Masz iaitu Nasi lemak panas kat Jalan 223.

Kalau korang Google jer nasi lemak panas jalan 223, panti dapat tgk view n map skali. Becoz tehnology is there, so tak perlu la Cik Masz nak bg direction lagi kan.

Utk teringin nak pg, try la makan kat sana. Tempatnya bukan restaurant besar mewah bagai tau, hanya medan selera jer. Tapi best tuk lepak juga. Ada dua tauke Nasi lemak kat sana. 1 nasi lemak merah (cop merah) 1 lagi Nasi lemak biru (cop biru). Bagi cik Masz n sang suami suka Nasi lemak merah. Tapi dua dua pun sedap tau. Slalunya kalau pg sana, memang makan dua dua la.

Sedapnya
Nasi lemak panas 
Nasi lemak biru
Nasik lemak merah...yummeh

No comments: