.

.

Wednesday, August 27, 2014

Lama kan!

Assalamualaikum,

Setiap hari niat dihati ingin buka laptop dan update blog. Tapi hanya dengan niat dan tanpa usaha memang blog takkan update.

Hari ini dengan semangat pepagi buta, aku buka laptop dan ingin update blog. Alhamdulillah tercapai.

Lama kan tak letak pict kat sini, tak kongsi tips kat sini dan tak bercerita tentang kehidupan dan luahan rasa di sini.

InsyaAllah lepas ni, aku akan cuba untuk update setiap hari kerana banyak sangat nak update ni.

Buat pembaca setia blog Cik Masz, terima kasih atas sokongan anda dan teruskan menyokong Cik Masz. Psssttt Cupie Cupie Cake dah active semula atas permintaan ramai. Now Cik Masz busy la skit ngan baking n teaching =)

Haaaa sesapa yang ada instagram tu boleh follow Cik Masz kat @cincinmasmerah atau cupiecupiecake @thecakelace




Love