.

.

Thursday, April 23, 2015

The Kabin, Pantai Remis

Assalamualaikum & Morning

Ni sambung cerita pasal Aroma Ikan Bakar, Jeram tu. After balik makan kitorang pun jejalan area situ and cari The Kabin, pantai Remis. Dekat jer dari Aroma Ikan Bakar tu. Lebih kurang 5 minit jer drive.

The Kabin ni like motel 0r hotel tapi conceptnya dia gunakan cabin sebagai room. Sepanjang pemantauan Cik Masz di sana, (cheeewaaahhhh mcm YB) concept nya unik dan menarik sekali. Decoration nya sangat menggamit hati utk bermalam di sana. Tetapi malangnya date yang kitorang nak tu dah penuh. Kebanyakkan weekend memang penuh jer. Memang laris ni!

Kat dalam bilik pun cantik concept nya. Kami di bawa melawat ke dalam bilik The Cabin ni. Cantik and satu cabin tu ada yang bole muat sampai 4 orang, 1 double deck and 1 Quen size bed. So muat la kan satu family. Menarik kan!

Sesapa yang rasa nak try makan kat Aroma Ikan Bakar pastu nak bermalam kat sana boleh try check in kat The Cabin ni. selain tu boleh juga tgk sunset or sunrise kat Pantai Remis belakang The Cabin. Tak lupa juga aktiviti mandi laut kat sana. Best.......... Cik Masz skrg ni ngah cari date yang sesuai nak booking kat sana.

No contact The Kabin  +60185932014 (front desk). Call dulu tanya availability of room.



Ini kat entrance The Kabin


Ini we all lepak kat Cafe dia sambil makan sekrim.. :)

 
Swimming Pool

Ini ada 2 storey. Satu bilik bawah and satu bilik atas. Pilih la mana yg anda suka.

Pasangan masih berhoneymoon walaupun dah kawen 7yrs.


View the rooms





Try and have fun guys! 







1 comment:

HaFizaH aYu said...

Sis tq sharing..cantik tmpt dia,yg ayu tahu the kabin kat langkawi jer