.

.

Monday, February 2, 2015

Rezeki tak diduga!

Selamat Hari Wilayah 01 Feb 2015

Memandangkan semalam Hari Wilayah, maka harini cik Masz cuti Dan esok pun cuti juga sebab Hari Thaipusam. Weeeeee

Tapi aktiviti Cik Masz selesa lepak kat rumah, sambil tgk tv & kemas rumah. Husband cik Masz pulak keje, maka no vacation la. Hahahahha

Ok, back to the track. Rezeki tak sangka sangat. Last Friday 30th January2015, dpt private insta messege menang jadi VIP guest Hi Tea dengan Elfira Loy. OMG...sumpah aku masuk contest Tu hanya suka2 & tak pernah lansung berharap nak menang.



Tapi after dpt sms & whatsapp dr organizer event ni aku check schedule, rupanya cik Masz tak available nak attend due Cik Masz ada party lain iaitu Birthday Party neices Sofea & Arisa pd masa Yg sama.

Walaupun party ni tak se glemer nak jumpa Elfira Loy, tapi family come 1st kan. Nak nak plak cik Masz sponsor kek plak tu, harus la maksunya ada. Takper la bukan rezeki nak jumpa Elfira secara dekat.

Pagi ni, bangun pagi check fon, ada messege dari jiran lama bgtau yg dia menang tag and win. Yang paling best dia tag nama insta Cik Masz @cincinmasmerah. Ya Allah, Alhamdulillah rezeki Allah nak bagi.





Tak dapat jumpa Elfira tapi dapat jubah dari @bellaammara & shawl Madison Yg tgh meletop dr @sugarscarf. Bestnyaaaaa. Alhamdulillah.

Terima kasih kak Yati coz sudi tag jiran lama mu ini. Mwahhhh.

Terima kasih Allah.